Muutos- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen ja lasku tulee olla maksettuna ennen koulutuksen ja kokeen alkua.

Mahdollisesta esteestä on ilmoitettava kirjallisesti. Siirtymisestä toiseen samanarvoiseen koulutukseen tai kokeeseen ei veloiteta, jos siirto tehdään vähintään kaksi viikkoa ennen koulutuksen tai kokeen alkua. Tämän jälkeen tehdystä osallistumisen siirrosta veloitamme 200 € + alv. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin kuin kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta tai koetta veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Koulutus tai koetilaisuus voidaan perua järjestäjien taholta ennen koulutus- tai koetilaisuuden ajankohtaa, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Koulutus tai koetilaisuus voidaan perua myös muusta pakottavasta syystä, esim. kouluttajan sairastuminen.

Huom1o Oy

Huom1o on taksiliikenteen ammattilainen. Koulutamme autoilun ammattilaisia ja varustamme heidät tietotaidolla, joka tekee heistä yrittäjiä. Toimimme tällähetkellä Kuopion alueella. 

Yhteystiedot:
P. 0445060500
toimisto@huom1o.fi
Y-tunnus 3204110-6